Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 124

Kcal / portion: 537

GBR (GI) / port: 12
Recept: 2146 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 4%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Skär kycklingen i bitar och lägg dem i en ugnssäker form och krydda.
- Skala och skiva löken och bryn den i margarinet i en gryta på medelstark värme. Tillsätt tomaterna och buljongpulvret. Låt blandningen koka upp. Häll den över kycklingen.
- Stek i ugnen i ca 30 minuter tills kycklingen nått en innertemperatur på 800 (genomstekt). Strö över kokos och jordnötter sista 5 minutrarna. Servera apelsinskivor som tillbehör.
- Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel