Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 124
            Kcal / portion: 537
            GBR (GI) / port: 12
Recept: 2146 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 4%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Skär kycklingen i bitar och lägg dem i en ugnssäker form och krydda.
 - Skala och skiva löken och bryn den i margarinet i en gryta på medelstark värme. Tillsätt tomaterna och buljongpulvret. Låt blandningen koka upp. Häll den över kycklingen.
 - Stek i ugnen i ca 30 minuter tills kycklingen nått en innertemperatur på 800 (genomstekt). Strö över kokos och jordnötter sista 5 minutrarna. Servera apelsinskivor som tillbehör.
 - Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
 
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
 - Bräserad kyckling, grytor ¤
 - Kycklingdelar i panna
 - Kycklingbröst/filé i panna
 - Hel kyckling i ugn
 - Kycklingfilé i ugn
 - Kycklingben i ugn
 - Kycklingvingar och övrigt i ugn
 - Asiatiskt fågelwok
 - Grillad kyckling, fågel
 - Friterad kyckling, fågel
 - Pärlhöna
 - Anka och gås
 - Kalkon och struts
 - Vild skogsfågel
 - Vild sjöfågel