Spaghetti Carbonara
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Parmesan nyriven

40.0 

gram

Bladpersilja

1.0 

knippe

Salt och peppar

1.0 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Spaghetti Carbonara

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 195

Kcal / portion: 796

GBR (GI) / port: 22

Recept: 3183 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 10%

Kolhydrater: 19%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 409 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Parmesan nyriven 40.0 gram 5%

Bladpersilja 1.0 knippe 0%

Salt och peppar 1.0 tsk 0%

...

Skapat av

Tillagning

  1. Sätt på en kastrull med saltat vatten.
  2. Koka spaghettin enligt anvisningar på paketet.
  3. Finhacka löken och vitlöken.
  4. Strimla ner baconet och stek det knaprigt i en stor stekpanna.
  5. Tillsätt lök och vitlök och stek ytterligare 1 min.
  6. Hacka persiljan.
  7. Vispa ut äggulorna i matlagningsgrädden och häll blandningen i stekpannan.
  8. Vänd i den kokta pastan och hälften av parmesanosten i baconblandningen.
  9. Smaka av med svartpeppar och salt.
  10. Servera i djupa tallrikar med mer parmesanost och hackad persilja efter tycke
    och smak.

Jämför

Spaghetti alla Carbonara på klassiskt vis

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem