Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 195

Kcal / portion: 796

GBR (GI) / port: 22
Recept: 3183 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 10%
Kolhydrater: 19%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Parmesan nyriven 40.0 gram 5%
Bladpersilja 1.0 knippe 0%
Salt och peppar 1.0 tsk 0%
...
![]()
Skapat av
Tillagning
- Sätt på en kastrull med saltat vatten.
- Koka spaghettin enligt anvisningar på paketet.
- Finhacka löken och vitlöken.
- Strimla ner baconet och stek det knaprigt i en stor stekpanna.
- Tillsätt lök och vitlök och stek ytterligare 1 min.
- Hacka persiljan.
- Vispa ut äggulorna i matlagningsgrädden och häll blandningen i stekpannan.
- Vänd i den kokta pastan och hälften av parmesanosten i baconblandningen.
- Smaka av med svartpeppar och salt.
- Servera i djupa tallrikar med mer parmesanost och hackad persilja efter tycke
och smak.