
Kyckling med ingefära, koriander och matvete
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 171

Kcal / portion: 654

GBR (GI) / port: 5
Recept: 2615 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 8%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Koka matvete enligt anvisning på paketet.
- Skala och hacka lök och vitlök. Tärna kyckling. Riv ingefära. Kärna ur och tärna paprika. Kärna ur och strimla chili. Tärna tomat. Hacka koriander.
- Fräs lök, vitlök och ingefära i olja utan att bränna. Tillsätt kyckling. Stek till fin färg. Tillsätt paprika och chili. Stek några minuter.
- Tillsätt tomat och crème fraiche. Låt småputtra cirka 10 minuter.
- Vänd ner koriander före servering. Servera kyckling med matvete.