Kyckling med ingefära, koriander och matvete
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Salt och peppar

 

 

 

Matvete

3.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kyckling med ingefära, koriander och matvete

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 171

Kcal / portion: 654

GBR (GI) / port: 5

Recept: 2615 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 8%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 382 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt och peppar 0%

 

Matvete 3.0 dl 30%

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Koka matvete enligt anvisning på paketet.

  2. Skala och hacka lök och vitlök. Tärna kyckling. Riv ingefära. Kärna ur och tärna paprika. Kärna ur och strimla chili. Tärna tomat. Hacka koriander.

  3. Fräs lök, vitlök och ingefära i olja utan att bränna. Tillsätt kyckling. Stek till fin färg. Tillsätt paprika och chili. Stek några minuter.

  4. Tillsätt tomat och crème fraiche. Låt småputtra cirka 10 minuter.

  5. Vänd ner koriander före servering. Servera kyckling med matvete.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem