Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 95
            Kcal / portion: 510
            GBR (GI) / port: 7
Recept: 3058 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 3%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Ingefära mald 2.5 krm 0%
Senap svensk 2.5 msk 2%
Salt och peppar 1.0 tsk 0%
...
![]()
Skapat av
rebeccajagerhall
Tillagning
- Koka ris och purjolök i vatten  tills allt vatten kokat bort.
 - Häll i ugnsfast form.
 - Grovhacka kassler och lägg på. Lägg över ananasringar.
 - Blanda grädde, ingefära, senap, salt och peppar (efter smak). Häll över.
 - Gratingera i 225gr tills det blir gyllenbrunt.
 
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
 - Fläskstek, karréstek
 - Kokt, bräserad fläskfilé
 - Pannstekt, wokad fläskfilé
 - Fläskfile i ugn
 - Fläskkotlett, karrékotlett
 - Kassler
 - Revbensspjäll i ugn eller kokta
 - Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
 - Fläsklägg
 - Stekt fläskkött
 - Grillat skivat fläskkött, korv
 - Grillat fläskkött i bit
 - Rökt fläskkött
 - Kokt korv, korvgryta
 - Pannstekt korv
 - Ugnstekt korv
 - Hemmagjord stoppad korv