Kassler på Risbädd
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 6

Ingefära mald

2.5 

krm

Senap svensk

2.5 

msk

Salt och peppar

1.0 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kassler på Risbädd

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 95

Kcal / portion: 510

GBR (GI) / port: 7

Recept: 3058 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 3%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 538 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Ingefära mald 2.5 krm 0%

Senap svensk 2.5 msk 2%

Salt och peppar 1.0 tsk 0%

...

Skapat av
rebeccajagerhall

Tillagning

  1. Koka ris och purjolök i vatten tills allt vatten kokat bort.
  2. Häll i ugnsfast form.
  3. Grovhacka kassler och lägg på. Lägg över ananasringar.
  4. Blanda grädde, ingefära, senap, salt och peppar (efter smak). Häll över.
  5. Gratingera i 225gr tills det blir gyllenbrunt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem