Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 95

Kcal / portion: 510

GBR (GI) / port: 7
Recept: 3058 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 3%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Ingefära mald 2.5 krm 0%
Senap svensk 2.5 msk 2%
Salt och peppar 1.0 tsk 0%
...
![]()
Skapat av
rebeccajagerhall
Tillagning
- Koka ris och purjolök i vatten tills allt vatten kokat bort.
- Häll i ugnsfast form.
- Grovhacka kassler och lägg på. Lägg över ananasringar.
- Blanda grädde, ingefära, senap, salt och peppar (efter smak). Häll över.
- Gratingera i 225gr tills det blir gyllenbrunt.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv