Hemgjord cannelloni med champinjoner, solrospesto och ricotta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Om pastaplattor >

 

 

Om rörpasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Hemgjord cannelloni med champinjoner, solrospesto och ricotta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 166

Kcal / portion: 908

GBR (GI) / port: 2

Recept: 3633 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 14%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 547 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om pastaplattor > Äts ej

Om rörpasta > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (1 tim )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Skala och hacka lök. Hacka ner svamp.
  3. Stek svampen i smör på medelvärme. Tillsätt löken mot slutet. Tag av från värmen och låt svalna. Blanda med färskostarna.
  4. Pesto: Mixa ingredienserna till peston. Blanda i den i ost- och svampblandningen.
  5. Canneloni: Lägg lite av blandningen på kortsidan av pastaplattan och rulla ihop. Skär bort överflödig deg. Lägg i en ugnsfast form.
  6. Sås: Skala och hacka lök och vitlök. Fräs i olja på medelvärme i cirka 5 minuter. Tillsätt tomatjuice och timjan. Låt koka sakta i 15 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  7. Slå såsen över cannellonin. Riv över parmesan. Ställ in i ugnen i 15 minuter.
  8. Vänd ruccola i lite olivolja. Servera till cannelonin.

Kockens kommentar

Det finns färdiga cannelonirör att köpa. Läs mer > Rörpasta.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem