Varm choklad med apelsin, vanilj och daim
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Deciliter: 10

Vispgrädde

2.0 

dl

Skal av apelsin

1.0 

styck

Daim konfekt }

1.0 

bit

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Varm choklad med apelsin, vanilj och daim

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 172

Kcal / portion: 197

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1968 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 12%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 115 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Vispgrädde 2.0 dl 37%

Skal av apelsin 1.0 styck 1%

Daim konfekt } 1.0 bit 8%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Hacka choklad. Vispa grädde lätt. Krossa daim eller använd daimkulor.
  2. Koka upp mjölk med vanilj och socker. Riv i apelsinskal. Rör ner chokladen tills den smälter. Fiska upp vaniljstången.
  3. Häll chokladmjölken i en kopp. Skeda över grädde. Strö över daim och drick.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem