Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 143
            Kcal / portion: 561
            GBR (GI) / port: 7
Recept: 1123 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 6%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Lime färskpressad 1.0 styck 1%
Jordnötter 2.0 msk 10%
Rapsolja 1.0 tsk 3%
...
![]()
Skapat av
rebeccajagerhall
Tillagning
- Koka risnudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Skölj dem i kallt vatten och låt dem rinna av.
 - Stek kycklingstrimlorna och chilin i en stekpanna med olja på hög värme tills kycklingen får lite färg.
 - Sänk värmen och tillsätt vitkålen och låt den bli lite mjuk. Rör ner de uppvispade äggen under omrörning.
 - Rör ner risnudlar, jordnötter och Phad Thaisåsen och låt allt bli varmt. Strö ev. över koriander och servera med lime.
 
Kockens kommentar
Receptet kommer från HemmetsJournal.Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
 - Bräserad kyckling, grytor ¤
 - Kycklingdelar i panna
 - Kycklingbröst/filé i panna
 - Hel kyckling i ugn
 - Kycklingfilé i ugn
 - Kycklingben i ugn
 - Kycklingvingar och övrigt i ugn
 - Asiatiskt fågelwok
 - Grillad kyckling, fågel
 - Friterad kyckling, fågel
 - Pärlhöna
 - Anka och gås
 - Kalkon och struts
 - Vild skogsfågel
 - Vild sjöfågel