Het morotsgryta med pasta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Het morotsgryta med pasta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 63

Kcal / portion: 413

GBR (GI) / port: 5

Recept: 1651 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 1%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 652 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

...

Skapat av
Nordisk hälsa

Tillagning

  1. Koka pasta enligt anvisning på paketet.
  2. Skala och grovriv morötter. Skala och finhacka lök och vitlök.
  3. Fräs morötter, vitlök och lök i en kastrull med rapsolja. Häll på vatten. Tillsätt buljongtärning. Koka grönsakerna mjuka under lock, cirka 15 minuter.
  4. Rör ner ajvar relish. Lägg i haricots verts när det återstår någon minut av koktiden. Späd med mer vatten om det behövs. Smaka av med salt och peppar. Servera till pastan.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem