Currykyckling med matkorn
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Matvete

3.5 

dl

Brysselkål

400.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Currykyckling med matkorn

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 141

Kcal / portion: 533

GBR (GI) / port: 7

Recept: 2131 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 4%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 377 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Matvete 3.5 dl 43%

Brysselkål 400.0 gram 6%

...

Skapat av
Nordisk hälsa

Tillagning

  1. Skär kyckling i bitar. Lägg margarin och vetemjöl i en kastrull. Rör om. Rör ner vatten, buljongtärning och curry. Låt koka upp.
  2. Lägg kycklingen i såsen. Låt sjuda cirka 20 minuter eller tills kycklingen är genomkokt.
  3. Koka matkorn enligt anvisning på förpackningen. Koka brysselkål 5-10 minuter. Servera till kycklingen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem