Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 141
            Kcal / portion: 533
            GBR (GI) / port: 7
Recept: 2131 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 4%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Skär kyckling i bitar. Lägg margarin och vetemjöl i en kastrull. Rör om. Rör ner vatten, buljongtärning och curry. Låt koka upp.
 - Lägg kycklingen i såsen. Låt sjuda cirka 20 minuter eller tills kycklingen är genomkokt.
 - Koka matkorn enligt anvisning på förpackningen. Koka brysselkål 5-10 minuter. Servera till kycklingen.
 
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
 - Bräserad kyckling, grytor ¤
 - Kycklingdelar i panna
 - Kycklingbröst/filé i panna
 - Hel kyckling i ugn
 - Kycklingfilé i ugn
 - Kycklingben i ugn
 - Kycklingvingar och övrigt i ugn
 - Asiatiskt fågelwok
 - Grillad kyckling, fågel
 - Friterad kyckling, fågel
 - Pärlhöna
 - Anka och gås
 - Kalkon och struts
 - Vild skogsfågel
 - Vild sjöfågel