Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 141

Kcal / portion: 533

GBR (GI) / port: 7
Recept: 2131 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 4%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Skär kyckling i bitar. Lägg margarin och vetemjöl i en kastrull. Rör om. Rör ner vatten, buljongtärning och curry. Låt koka upp.
- Lägg kycklingen i såsen. Låt sjuda cirka 20 minuter eller tills kycklingen är genomkokt.
- Koka matkorn enligt anvisning på förpackningen. Koka brysselkål 5-10 minuter. Servera till kycklingen.
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel