Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 99

Kcal / portion: 602

GBR (GI) / port: 10
Recept: 2407 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 3%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Sätt ugnen på 200ºC.
- Pensla en ugnsfast form med margarin. Lägg i kycklingfilé. Krydda med salt och peppar.
- Grovhacka persilja. Skär citron i skivor. Lägg citronskivor över kycklingen. Därefter persiljan. Tillaga i mitten av ugnen i 20 minuter.
- Skala och koka potatis. Koka broccoli 3-5 minuter.
- Skala kålrot. Skär i mindre bitar. Koka tills den är mjuk, cirka 20 minuter.
- Mixa kålrot, salt, socker, äppelcidervinäger och rapsolja. Smaka av med kummin. För en lösare konsistens, tillsätt ett par matskedar vatten.
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel