Fullmatad pastasoppa
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fullmatad pastasoppa

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 86

Kcal / portion: 480

GBR (GI) / port: 5

Recept: 1919 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 2%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 555 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

...

Skapat av
Nordisk hälsa

Tillagning

  1. Skala och hacka lök. Värm margarin i en kastrull. Fräs nötfärs och lök tills allt fått färg. Tillsätt vatten, pasta, buljongtärning, tomatpuré och chilisås. Koka upp. Låt koka 7-8 minuter. Rör om då och då.
  2. Skär korv i tunna skivor. Rör ner bönor, ärtor och korv. Koka ytterligare 2 minuter. Strö över örtkryddor, t.ex. timjan. Servera.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem