Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 156
            Kcal / portion: 585
            GBR (GI) / port: 7
Recept: 2339 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 7%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Koka matkorn tillsammans med buljontärning enligt anvisning på förpackningen.
 - Halvera tomater. Hacka gurka och paprika.
 - Blanda pressad vitlök, fänkålsfrön, pressad lime och rapsolja. Rör ner i matkornen när de kokat klart. Blanda ner cocktailtomater, gurka, paprika och oliver. Smaka av med svartpeppar.
 - Skala och finhacka lök. Blanda lök, nötfärs, ägg, svartpeppar och salt. Forma till köttbullar.
 - Värm en stekpanna med margarin. Stek köttbullarna försiktigt.