Köttfärsbiff med morotsmos och potatis
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Vitpeppar

 

 

 

Potatis

10.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Köttfärsbiff med morotsmos och potatis

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 94

Kcal / portion: 674

GBR (GI) / port: 8

Recept: 2697 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 4%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 717 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Vitpeppar 0%

 

Potatis 10.0 styck 25%

...

Skapat av
Nordisk hälsa

Tillagning

  1. Skala och koka potatis.
  2. Morotsmos: Skala och koka morötter. Dela chili. Ta ut kärnor och de vita väggarna.
  3. Lägg morötterna, chilin, vitlök, salt, spiskummin, paprikapulver, rapsolja och vinäger i en matberedare. Mixa till ett slätt mos. För en lösare konsistens tillsätt hett vatten.
  4. Köttfärsbiffar: Skala och riv morötter. Blanda med nötfärs, ägg och kryddor. Rör ner rapsolja. Forma till biffar (2 per portion). Stek biffarna i margarin på medelvärme. Cirka 5 minuter per sida eller tills de är genomstekta.
  5. Dela svamp i bitar. Strimla purjolök. Skär zucchini i tärningar.
  6. Stek svampen i rapsolja cirka 5 minuter. Tillsätt zucchini. Stek ytterligare 3 minuter. Blanda ner purjolök. Låt det bli varmt. Salta och peppra. Strö över timjan och lingon.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem