Dillstekta lammfärsbiffar med palsternacksdipp
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Potatis

10.0 

styck

Brysselkål

400.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Dillstekta lammfärsbiffar med palsternacksdipp

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 109

Kcal / portion: 567

GBR (GI) / port: 10

Recept: 2269 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 5%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 520 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Potatis 10.0 styck 30%

Brysselkål 400.0 gram 6%

...

Skapat av
Nordisk hälsa

Tillagning

  1. Skala och koka potatis. Koka brysselkål 5-10 minuter.
  2. Skala och skär palsternacka i bitar. Koka cirka 15 minuter eller tills den är mjuk.
  3. Mixa palsternackan tillsammans med matlagningsgrädde, salt och socker. Tillsätt eventuellt lite vatten om du vill ha lite lösare dipp.
  4. Skala och riv lök och rå potatis. Rör i salt, vitpeppar och dill. Blanda ner lammfärs. Forma till biffar. Stek biffarna i rapsolja blandat med margarin. Vänd dem i grovhackad dill innan servering.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem