Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 109
            Kcal / portion: 567
            GBR (GI) / port: 10
Recept: 2269 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 5%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Skala och koka potatis. Koka brysselkål 5-10 minuter.
 - Skala och skär palsternacka i bitar. Koka cirka 15 minuter eller tills den är mjuk.
 - Mixa palsternackan tillsammans med matlagningsgrädde, salt och socker. Tillsätt eventuellt lite vatten om du vill ha lite lösare dipp.
 - Skala och riv lök och rå potatis. Rör i salt, vitpeppar och dill. Blanda ner lammfärs. Forma till biffar. Stek biffarna i rapsolja blandat med margarin. Vänd dem i grovhackad dill innan servering.