Nordisk fiskgryta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Vatten

2.0 

dl

Gröna ärter frysta

3.0 

dl

Fänkålsfrön hela

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Nordisk fiskgryta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 67

Kcal / portion: 399

GBR (GI) / port: 8

Recept: 1596 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 1%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 595 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Vatten 2.0 dl 0%

Gröna ärter frysta 3.0 dl 8%

Fänkålsfrön hela 0%

...

Skapat av
Nordisk hälsa

Tillagning

  1. Fryst fisk tinas tills den kan skäras i 2-3 centimeter stora kuber.
  2. Skölj och strimla selleri. Skala och skär potatis i små bitar. Skala och hacka lök. Skala och skiva vitlök.
  3. Hetta upp rapsolja i en stor kastrull. Fräs lök och vitlök några minuter utan att bränna.
  4. Strö över saffran. Lägg i potatis. Tillsätt tomat, selleri och fänkålsfrön. Späd med vatten. Koka upp.
  5. Låt sjuda 5-10 minuter.
  6. Lägg i fisken. Koka upp igen. Tillsätt ärtorna. Låt sjuda under lock cirka 2 minuter tills fisken är klar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem