Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 67

Kcal / portion: 399

GBR (GI) / port: 8
Recept: 1596 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 1%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Fryst fisk tinas tills den kan skäras i 2-3 centimeter stora kuber.
- Skölj och strimla selleri. Skala och skär potatis i små bitar. Skala och hacka lök. Skala och skiva vitlök.
- Hetta upp rapsolja i en stor kastrull. Fräs lök och vitlök några minuter utan att bränna.
- Strö över saffran. Lägg i potatis. Tillsätt tomat, selleri och fänkålsfrön. Späd med vatten. Koka upp.
- Låt sjuda 5-10 minuter.
- Lägg i fisken. Koka upp igen. Tillsätt ärtorna. Låt sjuda under lock cirka 2 minuter tills fisken är klar.