
Köttgryta med svamp och selleri
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 87

Kcal / portion: 434

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1737 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 4%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min + 1 tim 30 min )
- Bryn kött i smör i omgångar. Lägg i en gryta. Skala och grovhacka lök. Halvera champinjonerna. Skär blekselleri i skivor. Repa av bladen på timjan. Lägg allt i grytan.
- Slå på all vätska. Sätt på spisen. Låt småkoka i minst 1,5 timme. Prova om köttet är mjukt.
- Smaka av med salt och peppar. Red eventuellt av med maizena utrört i lite kallt vatten.
- Servera med lite pilaffris.