Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 167
            Kcal / portion: 414
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 1658 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 13%
Fett: 11%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Blanda ströbröd, vatten, salt och peppar och låt blandningen svälla i 10-12 minuter.
 - Blanda i färsen och äggen. Lägg färsen i en smord (trång) form och gör en fördjupning i mitten för fyllningen.
 - Lägg i fyllningen i fördjupningen och för över färsen över den. Pensla med oljan.
 - Stek mitt i ugnen i 175 grader (150 grader i varmluftsugn) i ca 50 minuter.
 - Servera med kokt potatis, klyftpotatis eller pasta och en grönsallad.