Köttfärslimpa med fetaost, tomater och oliver
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

pensling:

 

 

 

Olivolja

1.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Köttfärslimpa med fetaost, tomater och oliver

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 167

Kcal / portion: 414

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1658 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 11%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 248 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

pensling: 

Olivolja 1.0 msk 7%

...

Skapat av
vinca

Tillagning

  1. Blanda ströbröd, vatten, salt och peppar och låt blandningen svälla i 10-12 minuter.
  2. Blanda i färsen och äggen. Lägg färsen i en smord (trång) form och gör en fördjupning i mitten för fyllningen.
  3. Lägg i fyllningen i fördjupningen och för över färsen över den. Pensla med oljan.
  4. Stek mitt i ugnen i 175 grader (150 grader i varmluftsugn) i ca 50 minuter.
  5. Servera med kokt potatis, klyftpotatis eller pasta och en grönsallad.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem