Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 151

Kcal / portion: 362

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1447 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 13%
Fett: 9%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Blanda ströbröd, vatten, salt och peppar. Låt det svälla i ca 10-12 minuter.
- Blanda i köttfärsen och äggen. Forma färsen (gärna i en trång form) till en längd och gör en fördjupning i mitten för fyllningen.
- För ihop färsen över fyllningen och pensla limpan.
- Stek mitt i ugnen i 175 grader i ca 50 minuter (150 grader i varmluftsugn).
- Servera färsen med kokt potatis, klyftpotatis eller pasta och en grönsallad.