Frukostpannkaka med keso
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Smör normalsaltat

2.0 

msk

 

Kvarg naturell 4% fett

2.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Frukostpannkaka med keso

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 156

Kcal / portion: 449

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1796 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 6%

Kolhydrater: 17%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 287 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Smör normalsaltat 2.0 msk 11%

 

Kvarg naturell 4% fett 2.0 dl 10%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (1 tim 30 min )

  1. Vispa ägg tillsammans med mjölk. Tillsätt mjöl och havre. Vispa ordentligt.
  2. Smällt smör. Häll i smeten. Häll i honung, salt och russin. Ställ in smeten i kylen i minst tio minuter.
  3. Ta fram smeten. Stek pannkakor. Servera med keso till frukost.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem