
Crêpes au chocolat, chokladpannkakor fyllda med frukt
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 132

Kcal / portion: 632

GBR (GI) / port: 5
Recept: 2528 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 5%
Kolhydrater: 17%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om pannkakor > Äts ej
Så lagas pannkakor > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (30 min + 2 tim )
- Sätt ugnen på 150°C.
- Smet: Vispa upp ägg med mjölk. Vispa i mjöl och kakao till klimpfri slät smet. Tillsätt vatten och socker. Låt smeten vila i 2 timmar i kylskåp.
- Grädda: Smält smör i en stekpanna. Stek tunna pannkakor. Läs mer > Crêpes fines sucrée.
- Fyllning: Skär frukt i tärningar. Fördela över pannkakorna. Fördela kesella. Rulla ihop. Riv choklad över.
- Sätt in i ugnen. Låt chokladen smälta lite men fyllningen ska fortfarande vara kall. Lägg på tallrik och ringla sirap över.