Heta tacobiffar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Körsbärstomater

5.0 

styck

Vårlök

2.0 

styck

Gräddfil

1.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Heta tacobiffar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 151

Kcal / portion: 812

GBR (GI) / port: 9

Recept: 3246 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 7%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 536 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Körsbärstomater 5.0 styck 1%

Vårlök 2.0 styck 0%

Gräddfil 1.0 dl 4%

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Koka bulgur enligt anvisning på paketet. Ta av locket och låt ånga av. Halvera tomater. Blanda bulgur med tomater och spenat.

  2. Hacka tomat och vårlök. Blanda med tacosås.

  3. Blanda mjölk och ströbröd. Låt svälla några minuter. Skala och finhacka lök. Finhacka jalapenos.

  4. Lägg färs, ströbröd, ägg, lök, jalapenos och tacokrydda i en bunke. Blanda väl. Forma till biffar. Stek på medelvärme i olja cirka 5 minuter per sida.

  5. Servera biffar med bulgur, sås och gräddfil.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem