Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 151

Kcal / portion: 812

GBR (GI) / port: 9
Recept: 3246 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 7%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Körsbärstomater 5.0 styck 1%
Vårlök 2.0 styck 0%
Gräddfil 1.0 dl 4%
...
![]()
Skapat av
Anna, Kockskolan
Tillagning (25 min )
- Koka bulgur enligt anvisning på paketet. Ta av locket och låt ånga av. Halvera tomater. Blanda bulgur med tomater och spenat.
- Hacka tomat och vårlök. Blanda med tacosås.
- Blanda mjölk och ströbröd. Låt svälla några minuter. Skala och finhacka lök. Finhacka jalapenos.
- Lägg färs, ströbröd, ägg, lök, jalapenos och tacokrydda i en bunke. Blanda väl. Forma till biffar. Stek på medelvärme i olja cirka 5 minuter per sida.
- Servera biffar med bulgur, sås och gräddfil.