
Köttfärsbiffar med senap och ansjovis
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 212

Kcal / portion: 957

GBR (GI) / port: 5
Recept: 3829 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 14%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Skala och koka potatis till mjuk.
- Finhacka lök. Finhacka ansjovis.
- Blanda mjölk och ströbröd i en stor bunke.
- Tillsätt färs,, lök, ansjovis, senap, salt och peppar. Blanda väl.
- Forma till knubbiga biffar.
- Hetta upp smör på medelhög värme och genomstek bullarna, cirka 5 minuter per sida.
- Mosa potatis med smör och mjölk till lagom konsistens. Salta och peppra.
- Bryn smör på hög värme tills det har fått en nötaktig doft och servera till bullarna och moset.
- Servera biffar med potatismos och brynt smör.