Köttfärsbiffar med senap och ansjovis
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 212
            Kcal / portion: 957
            GBR (GI) / port: 5
Recept: 3829 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 14%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Skala och koka potatis till mjuk.
 - Finhacka lök. Finhacka ansjovis.
 - Blanda mjölk och ströbröd i en stor bunke. 
 - Tillsätt färs,, lök, ansjovis, senap, salt och peppar. Blanda väl.
 - Forma till knubbiga biffar.
 - Hetta upp smör på medelhög värme och genomstek bullarna, cirka 5 minuter per sida.
 - Mosa potatis med smör och mjölk till lagom konsistens. Salta och peppra.
 - Bryn smör på hög värme tills det har fått en nötaktig doft och servera till bullarna och moset.
 - Servera biffar med potatismos och brynt smör.