Köttfärsbiffar med senap och ansjovis
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om köttbullar, färsbiffar >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Köttfärsbiffar med senap och ansjovis

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 212

Kcal / portion: 957

GBR (GI) / port: 5

Recept: 3829 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 14%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 451 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om köttbullar, färsbiffar > Äts ej

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Skala och koka potatis till mjuk.
  2. Finhacka lök. Finhacka ansjovis.
  3. Blanda mjölk och ströbröd i en stor bunke. 
  4. Tillsätt färs,, lök, ansjovis, senap, salt och peppar. Blanda väl.
  5. Forma till knubbiga biffar.
  6. Hetta upp smör på medelhög värme och genomstek bullarna, cirka 5 minuter per sida.
  7. Mosa potatis med smör och mjölk till lagom konsistens. Salta och peppra.
  8. Bryn smör på hög värme tills det har fått en nötaktig doft och servera till bullarna och moset.
  9. Servera biffar med potatismos och brynt smör.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem