Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 161
            Kcal / portion: 672
            GBR (GI) / port: 4
Recept: 2687 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 7%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Sätt ugnen på 225°C.
 - Skrubba potatis och skär i klyftor. Skala morötter och skär i sneda slantar. Lägg i långpanna. Ringla över olja och blanda. Salta och peppra. Stek i ugnen 10 minuter.
 - Krossa nachochips till smulor. Häll upp på en tallrik. Vispa ut ägg på en tallrik. Häll mjöl på en tallrik.
 - Krydda kycklingfiléer med salt och peppar. Doppa först i mjöl, sedan ägg och sist chipssmulorna.
 - Ta ut långpannan med potatis. Lägg på kycklingbitarna. Stek ytterligare cirka 25 minuter tills allt är färdigt.
 - Skala och kärna ur avokado. Skala lök och vitlök. Mixa samman avokado med lök, vitlök och pressad lime. Smaka av med salt och peppar.
 
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
 - Bräserad kyckling, grytor ¤
 - Kycklingdelar i panna
 - Kycklingbröst/filé i panna
 - Hel kyckling i ugn
 - Kycklingfilé i ugn
 - Kycklingben i ugn
 - Kycklingvingar och övrigt i ugn
 - Asiatiskt fågelwok
 - Grillad kyckling, fågel
 - Friterad kyckling, fågel
 - Pärlhöna
 - Anka och gås
 - Kalkon och struts
 - Vild skogsfågel
 - Vild sjöfågel