Rosenmarshmallows
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal bitar: 30

 

Kockskolan:

 

Om blomvatten >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rosenmarshmallows

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 262

Kcal / portion: 84

GBR (GI) / port: 6

Recept: 2529 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 0%

Kolhydrater: 60%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 32 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om blomvatten > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Lägg gelatin i vattenbad.
  2. Koka socker, vatten och honung till 130°C. Rör om.
  3. Börja vispa äggvita när sockerlagen nått 120°C.
  4. Tillsätt sockerblandningen till äggvitorna i en tunn stråle medan du vispar på hög hastighet eller som en tok. Sänk sedan hastigheten och vispa tills smeten svalnat.
  5. Tillsätt rosenvatten, apelsinskal och gelatinet mot slutet.
  6. Tag upp och låt stelna. Skär i bitar och rulla i blandat maizena och florsocker.

Kockens kommentar

Apelsinblomvatten är ett alternativ som används till marshmallows i USA.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem