Chokladtarte
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal småpajer: 10

 

Kockskolan:

 

Om finpajer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Chokladtarte

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 400

Kcal / portion: 549

GBR (GI) / port: 13

Recept: 5492 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 25%

Kolhydrater: 38%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 137 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om finpajer > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (2 tim )

  1. Blanda snabbt ihop ingredienserna till pajdegen. Plasta in. Ställ i kyl i minst 30 minuter.
  2. Kavla ut tunt. Klä portionsformar. Ställ i kyl cirka 30 minuter.
  3. Sätt ugnen på 175°C. Sätt in pajskalen i 8-10 minuter.
  4. Sänk ugnen till 90°C.
  5. Bryt ner choklad i en skål. Koka upp mjölk och grädde. Slå över chokladen och rör slätt med stavmixer. Låt svalna till cirka 35°C. Rör i ägg. Fyll pajskalen.
  6. Baka i ugnen cirka 20 minuter tills fyllningen stannat.

Kockens kommentar

Det går också bra att göra en enda stor paj.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem