Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 400

Kcal / portion: 549

GBR (GI) / port: 13
Recept: 5492 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 25%
Kolhydrater: 38%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (2 tim )
- Blanda snabbt ihop ingredienserna till pajdegen. Plasta in. Ställ i kyl i minst 30 minuter.
- Kavla ut tunt. Klä portionsformar. Ställ i kyl cirka 30 minuter.
- Sätt ugnen på 175°C. Sätt in pajskalen i 8-10 minuter.
- Sänk ugnen till 90°C.
- Bryt ner choklad i en skål. Koka upp mjölk och grädde. Slå över chokladen och rör slätt med stavmixer. Låt svalna till cirka 35°C. Rör i ägg. Fyll pajskalen.
- Baka i ugnen cirka 20 minuter tills fyllningen stannat.
Kockens kommentar
Det går också bra att göra en enda stor paj.