Kryddig fisksoppa
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Grönsaksbuljong }

1.2 

dl

Passerade tomater

400.0 

gram

Olivolja till stekning

0.5 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kryddig fisksoppa

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 67

Kcal / portion: 228

GBR (GI) / port: 2

Recept: 913 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 1%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 343 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Grönsaksbuljong } 1.2 dl 1%

Passerade tomater 400.0 gram 8%

Olivolja till stekning 0.5 msk 6%

...

Skapat av
vinca

Tillagning

  1. Börja med att koka linserna enligt anvisning på paketet.
  2. Skala och hacka lök och vitlök. Skiva moroten och stek detta mjukt i lite olja.
  3. Blanda buljong, tomat och kryddor och häll i grytan. Låt det puttra i några minuter.
  4. Tärna (gärna halvtinad) fisk och lägg i soppan och låt det puttra på svag värme i 4-5 minuter eller tills fisken är genomkokt.
  5. Lägg sist i linserna och servera.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem