
Krämig blomkålssoppa med ostiga fläskfärsspett (LCHF)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 164

Kcal / portion: 653

GBR (GI) / port: 0
Recept: 3263 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 15%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Skär blomkål i bitar. Koka med vatten och buljong tills mjuk. Ta undan några buketter till garnering. Tillsätt grädde. Koka ihop. Smaka av med salt. Mixa slät. Låt vila.
- Finriv lök och ost. Blanda ihop färs, lök, ägg, grädde, ost, salt och peppar. Olja händerna. Forma avlånga biffar. Stek runtom på medelvärme. Trä på spett.
- Koka upp soppan. Späd med vatten om den känns för tjock. Blanda i persilja. Garnera med blomkål. Servera med spetten.