Krämig blomkålssoppa med ostiga fläskfärsspett (LCHF)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 5

 

Kockskolan:

 

Analys LCHF-metoden >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Krämig blomkålssoppa med ostiga fläskfärsspett (LCHF)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 164

Kcal / portion: 653

GBR (GI) / port: 0

Recept: 3263 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 15%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 398 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Analys LCHF-metoden > %

...

Skapat av
LCHF-kokbok

Tillagning

  1. Skär blomkål i bitar. Koka med vatten och buljong tills mjuk. Ta undan några buketter till garnering. Tillsätt grädde. Koka ihop. Smaka av med salt. Mixa slät. Låt vila.
  2. Finriv lök och ost. Blanda ihop färs, lök, ägg, grädde, ost, salt och peppar. Olja händerna. Forma avlånga biffar. Stek runtom på medelvärme. Trä på spett.
  3. Koka upp soppan. Späd med vatten om den känns för tjock. Blanda i persilja. Garnera med blomkål. Servera med spetten.

Kockens kommentar

L1

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem