Smörig och len paprikasoppa med ostsnibbar (LCHF)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 5

Kockskolan:

 

Om kolhydratbantning >

 

 

Analys LCHF-metoden >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Smörig och len paprikasoppa med ostsnibbar (LCHF)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 94

Kcal / portion: 474

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2369 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 8%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 507 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om kolhydratbantning > Äts ej

Analys LCHF-metoden > Äts ej

...

Skapat av
LCHF-kokbok

Tillagning

  1. Skär paprika och lök i bitar. Fräs i smör utan att ta färg tills mjuk. Häll i vatten, buljong och kryddor. Låt sjuda 20-30 minuter.
  2. Sätt ugnen på 250°C. Vispa ägg med keso. Stek som en omelett på båda sidor. Skär i snibbar. Strö över ost. Ställ in i ugn tills osten har smält.
  3. Mixa soppan slät. Tillsätt grädde. Koka upp. Rör ner smör klickvis.

Kockens kommentar

Dietkokbokens kommentar: Låg portionsvikt (för att vara soppa), vilket är vanligt för LCHF-recept. Är det ingredienserna eller portionsvikten som har effekt på vikt? Läs mer > Analys LCHF-metoden.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem