Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 94

Kcal / portion: 474

GBR (GI) / port: 1
Recept: 2369 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 8%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om kolhydratbantning > Äts ej
Analys LCHF-metoden > Äts ej
...
![]()
Skapat av
LCHF-kokbok
Tillagning
- Skär paprika och lök i bitar. Fräs i smör utan att ta färg tills mjuk. Häll i vatten, buljong och kryddor. Låt sjuda 20-30 minuter.
- Sätt ugnen på 250°C. Vispa ägg med keso. Stek som en omelett på båda sidor. Skär i snibbar. Strö över ost. Ställ in i ugn tills osten har smält.
- Mixa soppan slät. Tillsätt grädde. Koka upp. Rör ner smör klickvis.