Lax och torsk i potatismos
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Vitlök torkad

2.0 

klyftor

Persilja

1.0 

knippe

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Lax och torsk i potatismos

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 236

Kcal / portion: 842

GBR (GI) / port: 6

Recept: 3368 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 17%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 356 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Vitlök torkad 2.0 klyftor 1%

Persilja 1.0 knippe 0%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Ta fram fisken. (Den är lättare att använda om den är halvfryst.) Skala och koka potatis tills mjuk.

  2. Riv parmesan. Hacka persilja. Skär fisk i kuber.

  3. Sätt ugnen på 250°C. Mosa potatis med olivolja. Pressa ner vitlök. Tillsätt persilja, fisk, salt, peppar, det mesta av parmesanen och ägg.

  4. Lägg moset i en ugnsfast form. Strö över resten av parmesanen. Ställ in i ugnen cirka 10 minuter tills den har fått färg.

  5. Servera förslagsvis med sockerärter och knäckebröd till.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem