Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 117

Kcal / portion: 554

GBR (GI) / port: 3
Recept: 2216 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 4%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Sätt ugnen på 250 grader.
- Skölj, kärna ur och klyfta paprikorna. Skär zucchinin i 1 cm tjocka skivor. Skala och klyfta lökarna. Blanda med 1 msk olja och 1/2 tsk salt på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i mitten av ugnen tills de fått fin färg, ca 20 minuter.
- Koka upp rikligt med lättsaltat vatten och koka nudlarna. Häll av och skölj i kallt vatten. Låt rinna av i durkslag.
- Skala och finhacka vitlöken.Blanda tillsammans med ingefära, soja, vinäger, och sesamfrön i en skål.
- Skär kycklingen i mindre bitar. Bryn runt om i 1 msk olja i en stekpanna och häll sedan över marinaden. Låt puttra i några minuter.
- Vänd ner nudlarna och woka tills allt blivit varmt. Vänd ihop med de rostade grönsakerna och rucolan strax före servering.