Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 228

Kcal / portion: 869

GBR (GI) / port: 5
Recept: 3476 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 13%
Fett: 14%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Sätt ugnen på 175ºC. Bryn kycklinglårfiléerna runt om i matfett. Krydda med salt och peppar. Lägg över dem i en ugnsfast form. Strö på riven ost.
- Strimla skinka. Blanda samman creme fraiche, grädde, senap och kryddgrönt. Smaka av med salt och peppar. Blanda ner skinkstrimlorna.
- Häll skinksåsen över kycklingbitarna. Stek cirka 30 minuter i ugn tills lårfiléerna är klara.
- Strimla purjolök. Koka något av tillbehören enligt anvisning på förpackningen. Fräs purjolöken mjuk, blanda i och servera till.
- Klyfta tomater. Hacka örtkryddor. Garnera på kycklingen.
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel