Tagliatelle med spenat, tomat och pecorino
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

Om bandspagetti >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Tagliatelle med spenat, tomat och pecorino

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 61

Kcal / portion: 269

GBR (GI) / port: 8

Recept: 1076 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 2%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 442 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

Om bandspagetti > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (12 min )

  1. Skala och hacka lök och vitlök. Skär tomater i bitar. Hacka chili.
  2. Sätt 2 kastruller på spisen, en stor och hög, en låg och vid. Koka upp vatten (gärna i vattenkokare då det går jättesnabbt).
  3. Fräs lök, vitlök och chili i oljan i den mindre kastrullen. Tillsätt tomater.
  4. Koka pasta i den större kastrullen med vattnet från vattenkokaren. 
  5. Koka tomatblandningen medan pastan kokar. Vänd ner spenat.
  6. Häll av pastan. Vänd ner i tomatkastrullen. Skaka runt allt. Smaka av med salt och rikligt med svartpeppar. Riv så mycket ost du tycker om över. Klart.

Kockens kommentar

Det tar cirka 10-15 minuter om du har en vattenkokare eller induktionsspis. Läs mer om tagliatelle och pecorino  > klicka på ingredienserna.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem