Palsternackssoppa med curry och kokos
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas rotfrukter >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Palsternackssoppa med curry och kokos

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 77

Kcal / portion: 414

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1656 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 5%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 538 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas rotfrukter > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Skala palsternacka, potatis, lök och ingefära. Hacka det grovt. Fräs i olja. Tillsätt currypasta. Fräs ytterligare någon minut.
  2. Slå på vatten, buljongtärning och kokosmjölk. Koka tills grönsakerna är mjuka.
  3. Mixa slätt med stavmixer. Riv i limeskal och pressa i halva. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med ett berg av nybakt bröd till.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem