Kycklingbröst med stekta kantareller och parmesan (GI)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Läs om GI-metoden >

 

 

Läs om GB/GBR >

 

 

Läs om GI-bluffen? >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kycklingbröst med stekta kantareller och parmesan (GI)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 148

Kcal / portion: 439

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1757 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 15%

Fett: 8%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 296 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Läs om GI-metoden > Äts ej

Läs om GB/GBR > Äts ej

Läs om GI-bluffen? > Äts ej

...

Skapat av
Våra bästa GI-recept

Tillagning

  1. Rensa och skiva kantareller. Skala och hacka lök. Stek kantarellerna i smör tills vätskan har avdunstat och den fått lite färg. Låt löken steka med svampen i någon minut.
  2. Ta från värmen. Blanda i ruccola. Strö lite havssalt och svartpeppar över.
  3. Bryn kyckling i lite smör i en annan stekpanna. Häll på vatten, vin och fond. Låt koka cirka 10 minuter.
  4. Lägg upp på tallrik. Lägg svampblandningen över. Hyvla över rikligt med parmesan.

Kockens kommentar

GI 1 = mycket lågt. Portionsvikten är låg. Alla recept på hemsidan GI-beräknas automatiskt. Gå in på en receptgrupp och sortera enligt GBR/GI så radas all recept upp från lägsta till högsta värde.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem