
Kycklingbröst med stekta kantareller och parmesan (GI)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 148

Kcal / portion: 439

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1757 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 15%
Fett: 8%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Läs om GI-metoden > Äts ej
Läs om GB/GBR > Äts ej
Läs om GI-bluffen? > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Våra bästa GI-recept
Tillagning
- Rensa och skiva kantareller. Skala och hacka lök. Stek kantarellerna i smör tills vätskan har avdunstat och den fått lite färg. Låt löken steka med svampen i någon minut.
- Ta från värmen. Blanda i ruccola. Strö lite havssalt och svartpeppar över.
- Bryn kyckling i lite smör i en annan stekpanna. Häll på vatten, vin och fond. Låt koka cirka 10 minuter.
- Lägg upp på tallrik. Lägg svampblandningen över. Hyvla över rikligt med parmesan.
Kockens kommentar
GI 1 = mycket lågt. Portionsvikten är låg. Alla recept på hemsidan GI-beräknas automatiskt. Gå in på en receptgrupp och sortera enligt GBR/GI så radas all recept upp från lägsta till högsta värde.Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel