Kycklingbröst med stekta kantareller och parmesan (GI)
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 148
            Kcal / portion: 439
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 1757 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 15%
Fett: 8%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Läs om GI-metoden > Äts ej
Läs om GB/GBR > Äts ej
Läs om GI-bluffen? > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Våra bästa GI-recept
Tillagning
- Rensa och skiva kantareller. Skala och hacka lök. Stek kantarellerna i smör tills vätskan har avdunstat och den fått lite färg. Låt löken steka med svampen i någon minut.
 - Ta från värmen. Blanda i ruccola. Strö lite havssalt och svartpeppar över.
 - Bryn kyckling i lite smör i en annan stekpanna. Häll på vatten, vin och fond. Låt koka cirka 10 minuter.
 - Lägg upp på tallrik. Lägg svampblandningen över. Hyvla över rikligt med parmesan.
 
Kockens kommentar
GI 1 = mycket lågt. Portionsvikten är låg. Alla recept på hemsidan GI-beräknas automatiskt. Gå in på en receptgrupp och sortera enligt GBR/GI så radas all recept upp från lägsta till högsta värde.Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
 - Bräserad kyckling, grytor ¤
 - Kycklingdelar i panna
 - Kycklingbröst/filé i panna
 - Hel kyckling i ugn
 - Kycklingfilé i ugn
 - Kycklingben i ugn
 - Kycklingvingar och övrigt i ugn
 - Asiatiskt fågelwok
 - Grillad kyckling, fågel
 - Friterad kyckling, fågel
 - Pärlhöna
 - Anka och gås
 - Kalkon och struts
 - Vild skogsfågel
 - Vild sjöfågel