Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 124

Kcal / portion: 435

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1740 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 7%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Läs om GI-metoden > Äts ej
Läs om GB/GBR > Äts ej
Läs om GI-bluffen? > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Våra bästa GI-recept
Tillagning
- Marinad: Pressa vitlök. Finhacka persilja. Hacka timjan. Blanda alla ingredienser till marinaden i en stor skål. Vänd kycklingfiléer i marinaden. Täck över. Låt stå i kylskåp minst 4 timmar.
- Limesås: Pressa vitlök. Blanda alla ingredienser. Ställ kallt.
- Sätt ugnen på 250ºC. Halvera kycklingfiléerna. Trä upp dem på spett. Grilla i ugnen cirka 10 minuter, tills de fått färg och är genomstekta.
- Skär alla grönsaker. Fräs lätt i en stekpanna i lite olivolja. Smaka av med salt och peppar. Dekorera med några kvistar persilja.
Kockens kommentar
GBR 2 = lågt. Portionsvikten är låg. Alla recept på hemsidan GI-beräknas automatiskt. Gå in på en receptgrupp och sortera enligt GBR/GI så radas all recept upp från lägsta till högsta värde.Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel