Yoghurtmarinerad kyckling (GI-recept)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Läs om GI-metoden >

 

 

Läs om GB/GBR >

 

 

Läs om GI-bluffen? >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Yoghurtmarinerad kyckling (GI-recept)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 124

Kcal / portion: 435

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1740 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 7%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 349 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Läs om GI-metoden > Äts ej

Läs om GB/GBR > Äts ej

Läs om GI-bluffen? > Äts ej

...

Skapat av
Våra bästa GI-recept

Tillagning

  1. Marinad: Pressa vitlök. Finhacka persilja. Hacka timjan. Blanda alla ingredienser till marinaden i en stor skål. Vänd kycklingfiléer i marinaden. Täck över. Låt stå i kylskåp minst 4 timmar.
  2. Limesås: Pressa vitlök. Blanda alla ingredienser. Ställ kallt.
  3. Sätt ugnen på 250ºC. Halvera kycklingfiléerna. Trä upp dem på spett. Grilla i ugnen cirka 10 minuter, tills de fått färg och är genomstekta.
  4. Skär alla grönsaker. Fräs lätt i en stekpanna i lite olivolja. Smaka av med salt och peppar. Dekorera med några kvistar persilja.

Kockens kommentar

GBR 2 = lågt. Portionsvikten är låg. Alla recept på hemsidan GI-beräknas automatiskt. Gå in på en receptgrupp och sortera enligt GBR/GI så radas all recept upp från lägsta till högsta värde.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem