Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 183

Kcal / portion: 529

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2116 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 16%
Fett: 12%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Läs om GI-metoden > Äts ej
Läs om GB/GBR > Äts ej
Läs om GI-bluffen? > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Lauritzon & Davidsson
Tillagning
- Skala och finhacka lök. Strimla bacon. Finhacka saltgurka och persilja. Stek lök och bacon i smör utan att de tar färg.
- Lägg lövbiff på en skärbräda. Salta och peppra. Bred senap på köttet. Strö över saltgurka, persilja och lökblandningen. Rulla ihop. Fäst med en tandpetare eller steksnöre. Bryn ruladerna i smör cirka 1 minut per sida.
- Lägg över i en gryta. När alla rulader är stekta, häll på vatten och kalvfond i pannan. Vispa om. Sila av.
- Häll buljongen över ruladerna. Koka upp. Tillsätt grädde. Smaka av med salt och peppar. Låt småkoka cirka 20 minuter.