Kalvfärsbiffar med dijoncrème och rostade grönsaker (GI-recept)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Läs om GI-metoden >

 

 

Läs om GB/GBR >

 

 

Läs om GI-bluffen? >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kalvfärsbiffar med dijoncrème och rostade grönsaker (GI-recept)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 171

Kcal / portion: 667

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2668 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 14%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 389 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Läs om GI-metoden > Äts ej

Läs om GB/GBR > Äts ej

Läs om GI-bluffen? > Äts ej

...

Skapat av
Lauritzon & Davidsson

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 225ºC. Skär grönsaker i lagom stora bitar. Lägg på en plåt. Häll över lite olivolja, salt och peppar. Rosta i ugnen cirka 15 minuter. Strö på vallmofrön när du tar ut plåten.
  2. Blanda alla ingredienser till kalvfärsbiffarna. Forma till biffar. Stek i smör cirka 5 minuter per sida.
  3. Blanda crème fraiche och senap. Smaka av med salt och peppar.

Kockens kommentar

GBR 1 = mycket lågt. Alla recept på hemsidan GI-beräknas automatiskt. Gå in på en receptgrupp och sortera enligt GBR/GI så radas all recept upp från lägsta till högsta värde.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem