
Kalvfärsbiffar med dijoncrème och rostade grönsaker (GI-recept)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 171

Kcal / portion: 667

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2668 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 14%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Läs om GI-metoden > Äts ej
Läs om GB/GBR > Äts ej
Läs om GI-bluffen? > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Lauritzon & Davidsson
Tillagning
- Sätt ugnen på 225ºC. Skär grönsaker i lagom stora bitar. Lägg på en plåt. Häll över lite olivolja, salt och peppar. Rosta i ugnen cirka 15 minuter. Strö på vallmofrön när du tar ut plåten.
- Blanda alla ingredienser till kalvfärsbiffarna. Forma till biffar. Stek i smör cirka 5 minuter per sida.
- Blanda crème fraiche och senap. Smaka av med salt och peppar.