Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 233

Kcal / portion: 778

GBR (GI) / port: 19
Recept: 1556 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 11%
Kolhydrater: 24%
Fibrer: 4%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Läs om GB/GBR > Äts ej
Läs om GI-bluffen? > Äts ej
Om pesto > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Lauritzson, GI i praktiken
Tillagning
- Koka pasta enligt anvisning på paketet.
- Rosta pinjenötter i torr panna til gyllenbrun färg.
- Smula i ost i den varma pastan så att den mjuknar. Klipp tomat i små bitar. Strö över pastan. Rör ner pesto. Toppa med pinjenötter.