Indisk kyckling tandori style (GI-recept)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 2

Läs om GI-metoden >

 

 

Läs om GB/GBR >

 

 

Läs om GI-bluffen? >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Indisk kyckling tandori style (GI-recept)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 133

Kcal / portion: 250

GBR (GI) / port: 0

Recept: 501 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 24%

Fett: 2%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 188 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Läs om GI-metoden > Äts ej

Läs om GB/GBR > Äts ej

Läs om GI-bluffen? > Äts ej

...

Skapat av
GI i praktiken

Tillagning

  1. Blanda yoghurt, vitlök, ingefära, kryddor, citronjuice, salt och peppar. Skär två snitt i kyckling. Täck kycklingen med såsen. Marinera i minst fyra timmar, gärna över natten.
  2. Sätt ugnen på 175ºC. Lägg kycklingen i en ugnssäker form. Täck med aluminiumfolie. Gör några hål i folien. Ställ formen mitt i ugnen 30-35 minuter.
  3. Garnera med citrongräs. Servera med grönsallad.

Kockens kommentar

GBR 0 = mycket lågt. Portionsvikten extremt låg. Alla recept på hemsidan GI-beräknas automatiskt. Gå in på en receptgrupp och sortera enligt GBR/GI så radas all recept upp från lägsta till högsta värde.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem