Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 133

Kcal / portion: 250

GBR (GI) / port: 0
Recept: 501 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 24%
Fett: 2%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Läs om GI-metoden > Äts ej
Läs om GB/GBR > Äts ej
Läs om GI-bluffen? > Äts ej
...
![]()
Skapat av
GI i praktiken
Tillagning
- Blanda yoghurt, vitlök, ingefära, kryddor, citronjuice, salt och peppar. Skär två snitt i kyckling. Täck kycklingen med såsen. Marinera i minst fyra timmar, gärna över natten.
- Sätt ugnen på 175ºC. Lägg kycklingen i en ugnssäker form. Täck med aluminiumfolie. Gör några hål i folien. Ställ formen mitt i ugnen 30-35 minuter.
- Garnera med citrongräs. Servera med grönsallad.
Kockens kommentar
GBR 0 = mycket lågt. Portionsvikten extremt låg. Alla recept på hemsidan GI-beräknas automatiskt. Gå in på en receptgrupp och sortera enligt GBR/GI så radas all recept upp från lägsta till högsta värde.Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel