Kycklingwok (GI)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 2

Läs om GI-metoden >

 

 

Läs om GB/GBR >

 

 

Läs om GI-bluffen? >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kycklingwok (GI)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 89

Kcal / portion: 559

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1118 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 4%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 631 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Läs om GI-metoden > Äts ej

Läs om GB/GBR > Äts ej

Läs om GI-bluffen? > Äts ej

...

Skapat av
Lauritzson, GI i praktiken

Tillagning

  1. Strimla kyckling. Krossa vitlök. Skiva ingefära. Rör ihop marinaden i en skål eller plastpåse. Tänk på att ingefära är starkt så dosera efter smak. Lägg i filéerna. Låt stå över natten.
  2. Hacka fänkål och paprika. Skala och hacka lök och salladslök. Skiva champinjoner. Skär broccoli i små buketter. Hacka örter.
  3. Stek filéerna i en varm wokpanna eller stekpanna med lite olja. Vänd bitarna ofta. Ta upp köttet. Håll det varmt.
  4. Fräs grönsakerna i resten av oljan några minuter. Vänd ofta så att det inte bränns.
  5. Tillsätt kycklingen och marinaden. Fräs under omrörning. Strö över örtkryddor. Servera.

Kockens kommentar

GBR 2 = lågt. Alla recept på hemsidan GI-beräknas automatiskt. Gå in på en receptgrupp och sortera enligt GBR/GI så radas all recept upp från lägsta till högsta värde.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem