Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 185

Kcal / portion: 1017

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2034 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 15%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Läs om GI-metoden > Äts ej
Läs om GB/GBR > Äts ej
Läs om GI-bluffen? > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Lauritzson, GI i praktiken
Tillagning
- Strimla purjolök. Hacka valnötter.
- Stek kycklingfilé i rikligt med olja på hög värme inågra minuter tills de är gyllenbruna. Ta upp filéerna.
- Bryn purjolöken tills den har mjuknat och fått lite färg. Tillsätt crème fraiche och vin. Smula i buljontärning. Finfördela i ost. Låt smälta. Lägg tillbaka filéerna. Låt puttra 10 minuter under lock.
- Servera med valnötterna, salladsblad och tomat.
Kockens kommentar
GBR 1 = lågt. Alla recept på hemsidan GI-beräknas automatiskt. Gå in på en receptgrupp och sortera enligt GBR/GI så radas all recept upp från lägsta till högsta värde.Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel