Gorgonzolafilé med valnötter (GI)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 2

Läs om GI-metoden >

 

 

Läs om GB/GBR >

 

 

Läs om GI-bluffen? >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Gorgonzolafilé med valnötter (GI)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 185

Kcal / portion: 1017

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2034 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 15%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 551 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Läs om GI-metoden > Äts ej

Läs om GB/GBR > Äts ej

Läs om GI-bluffen? > Äts ej

...

Skapat av
Lauritzson, GI i praktiken

Tillagning

  1. Strimla purjolök. Hacka valnötter.
  2. Stek kycklingfilé i rikligt med olja på hög värme inågra minuter tills de är gyllenbruna. Ta upp filéerna.
  3. Bryn purjolöken tills den har mjuknat och fått lite färg. Tillsätt crème fraiche och vin. Smula i buljontärning. Finfördela i ost. Låt smälta. Lägg tillbaka filéerna. Låt puttra 10 minuter under lock.
  4. Servera med valnötterna, salladsblad och tomat.

Kockens kommentar

GBR 1 = lågt. Alla recept på hemsidan GI-beräknas automatiskt. Gå in på en receptgrupp och sortera enligt GBR/GI så radas all recept upp från lägsta till högsta värde.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem