Hoki under grönt spenattäcke med ljummen tomatsallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Olivolja

0.5 

dl

Balsamvinäger vit }

2.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Hoki under grönt spenattäcke med ljummen tomatsallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 133

Kcal / portion: 693

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2773 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 10%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 521 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Olivolja 0.5 dl 14%

Balsamvinäger vit } 2.0 msk 1%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (35 min )

  1. Tina fisk om fryst. Sätt ugnen på 175°C.

  2. Riv parmesan. Skala vitlök. Lägg parmesan, vitlök, pinjenötter, olivolja, salt och peppar i en mixer. Mixa slätt.

  3. Lägg fisken i en ugnsfast form. Bred spenatblandningen över. Ställ in i ugnen cirka 20 minuter.

  4. Blanda vinäger, olja, salt och peppar i en bunke. Klyfta tomat. Skala och strimla lök. Kärna ur och strimla parika. Blanda tomat, lök, paprika och oliver med dressingen.

  5. Hetta upp en stekpanna. Vänd salladen hastigt i pannan, den ska bara bli lite varm. Blanda ner basilika innan servering.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem