Fjärilsfilé med Borsin och persiljesås (LCHF-recept)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om kolhydratbantning >

 

 

Analys LCHF-metoden >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fjärilsfilé med Borsin och persiljesås (LCHF-recept)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 180

Kcal / portion: 810

GBR (GI) / port: 0

Recept: 3241 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 16%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 451 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om kolhydratbantning > Äts ej

Analys LCHF-metoden > Äts ej

...

Skapat av
LCHF-kokbok

Tillagning

  1. Skala och finhacka vitlök. Skär fläskflilé i 4-5 cm breda bitar. Skär ett snitt utan att skära igenom. Banka ut bitarna.
  2. Stek filéerna i smör på medelvärme. Salta och peppra. Ta upp.
  3. Fräs vitlök i stekfettet i pannan. Tillsätt ost. Låt smälta. Rör ner crème fraiche och grädde. Puttra ett tag. Rör ner persilja.
  4. Servera med kokt blomkål.

Kockens kommentar

L1

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem