
Fjärilsfilé med Borsin och persiljesås (LCHF-recept)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 180

Kcal / portion: 810

GBR (GI) / port: 0
Recept: 3241 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 16%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om kolhydratbantning > Äts ej
Analys LCHF-metoden > Äts ej
...
![]()
Skapat av
LCHF-kokbok
Tillagning
- Skala och finhacka vitlök. Skär fläskflilé i 4-5 cm breda bitar. Skär ett snitt utan att skära igenom. Banka ut bitarna.
- Stek filéerna i smör på medelvärme. Salta och peppra. Ta upp.
- Fräs vitlök i stekfettet i pannan. Tillsätt ost. Låt smälta. Rör ner crème fraiche och grädde. Puttra ett tag. Rör ner persilja.
- Servera med kokt blomkål.
Kockens kommentar
L1Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv