
Hallonpancakes med kardemummakesella
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 228

Kcal / portion: 320

GBR (GI) / port: 7
Recept: 1282 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 10%
Kolhydrater: 25%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Citron juice+fruktkött 0.2 styck 1%
Strösocker 1.0 msk 4%
Kardemumma mald 1.0 tsk 0%
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (20 min )
- Tillbehör: Rör ihop kesella, socker och kardemumma. Pressa i citron. Låt stå.
- Pancakes: Blanda mjöl, bakpulver och salt. Passera hallon genom en sil för att få bort kärnorna.
- Smält smör. Rör ihop med ägg, fil och hallon. Blanda med mjölblandningen.
- Hetta upp en stekpanna med lite smör. Stek plättstora pancakes, cirka 1 minut på varje sida.