Hallonpancakes med kardemummakesella
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Citron juice+fruktkött

0.2 

styck

Strösocker

1.0 

msk

Kardemumma mald

1.0 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Hallonpancakes med kardemummakesella

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 228

Kcal / portion: 320

GBR (GI) / port: 7

Recept: 1282 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 10%

Kolhydrater: 25%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 141 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Citron juice+fruktkött 0.2 styck 1%

Strösocker 1.0 msk 4%

Kardemumma mald 1.0 tsk 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Tillbehör: Rör ihop kesella, socker och kardemumma. Pressa i citron. Låt stå.
  2. Pancakes: Blanda mjöl, bakpulver och salt. Passera hallon genom en sil för att få bort kärnorna.
  3. Smält smör. Rör ihop med ägg, fil och hallon. Blanda med mjölblandningen.
  4. Hetta upp en stekpanna med lite smör. Stek plättstora pancakes, cirka 1 minut på varje sida.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem