
Kycklinglårfiléer med krämig fetaost och höstgrönsaker
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 126

Kcal / portion: 588

GBR (GI) / port: 1
Recept: 2353 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 8%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Sätt ugnen på 200°C. Skala och skiva sötpotatis och palsternackor. Dela fänkål i kvartar. Skär rödlök i klyftor. Skär paprikor i mindre bitar.
- Lägg grönsakerna i en bakplåtspappersklädd långpanna. Ringla över lite olja. Strö på flingsalt och nymald svartpeppar. Stek i cirka 10 minuter.
- Ta ut plåten. Lägg på lårfiléerna och stek ytterligare 20-25 minuter tills filéerna är klara.
- Strö över kryddgrönt och servera med smaksatt creme fraiche.
Kockens kommentar
Använd valfri smaksatt crème fraiche.Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel