Spiskumminkyckling med bovetesallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så pannsteks kyckling >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Spiskumminkyckling med bovetesallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 161

Kcal / portion: 680

GBR (GI) / port: 11

Recept: 2721 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 7%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 422 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så pannsteks kyckling > Äts ej

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Krydda kycklingfilé på båda sidor med spiskummin, salt och peppar.
  2. Koka bovete enligt anvisning på paketet.
  3. Skär champinjoner i skivor. Skär feta i kuber. Skala och finhacka vitlök. Grovhacka basilika.
  4. Stek svamp i olivolja ett par minuter. Tillsätt vitlök och sänk värmen till medelvärme. Fräs ett par minuter. Lägg åt sidan.
  5. Stek kycklingfiléer i olja på båda sidor på hög värme till fin färg. Sänk värmen och genomstek filéerna, cirka 7 minuter.
  6. Låt bovetet ånga av. Blanda bovete med svamp, feta, sallad och basilika. Ringla eventuellt över lite olivolja. Servera med kycklingen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem