Matiga pumpamuffins med chorizo och färskost
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Stora muffins: 8

Mjölk

3.0 

dl

Färskost

2.0 

dl

Ketchup

1.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Matiga pumpamuffins med chorizo och färskost

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 260

Kcal / portion: 438

GBR (GI) / port: 6

Recept: 3501 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 16%

Kolhydrater: 20%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 168 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Mjölk 3.0 dl 5%

Färskost 2.0 dl 16%

Ketchup 1.0 msk 1%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Värm ugnen till 175-200°C.

  2. Smörj och bröa en muffinsplåt eller ställ stora muffinsformar på en bakplåt.

  3. Skär pumpa i tärningar, stek dom mjuka i stekpanna. Skiva chorizo och stek med pumpan.

  4. Mät upp mjöl, bakpulver, salt, och parmesanost i en bunke.  Tillsätt olja, ägg och mjölk. Blanda ihop till en smet. Rör i pumpa och chorizo.

  5. Fördela smeten i formarna (8 stora eller 12 små). Grädda i mitten av ugnen cirka 25 minuter.

  6. Låt svalna, bred över färskosten så den täcker, ringla kethup i ringar på och dra med en tandpetare utåt mot kanterna så du få ett spindelnät.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem