Kantarellpasta med rökt fläsk
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

Om bandspagetti >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kantarellpasta med rökt fläsk

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 185

Kcal / portion: 725

GBR (GI) / port: 21

Recept: 2900 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 10%

Kolhydrater: 18%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 391 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

Om bandspagetti > Äts ej

...

Skapat av
Barilla

Tillagning (25 min )

  1. Koka tagliatelle enligt instruktionerna på paketet.
  2. Tärna fläsk. Skala och hacka vitlök och schalottenlök.
  3. Hetta upp en stor panna, bryn fläsket på medelhög värme tills det är knaprigt. Låt lök och vitlök fräsa med i någon minut. Lägg i kantareller och stek några minuter.
  4. Slå på vin. Låt det koka upp. Häll i grädde. Reducera ner såsen lite. Smaka av med salt och peppar.
  5. Slå av pastavatten. Blanda ner pastan i såsen. Tillsätt hackad persilja och servera direkt.

Kockens kommentar

Läs mer om tagliatelle > Klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem