Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 185

Kcal / portion: 725

GBR (GI) / port: 21
Recept: 2900 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 10%
Kolhydrater: 18%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (25 min )
- Koka tagliatelle enligt instruktionerna på paketet.
- Tärna fläsk. Skala och hacka vitlök och schalottenlök.
- Hetta upp en stor panna, bryn fläsket på medelhög värme tills det är knaprigt. Låt lök och vitlök fräsa med i någon minut. Lägg i kantareller och stek några minuter.
- Slå på vin. Låt det koka upp. Häll i grädde. Reducera ner såsen lite. Smaka av med salt och peppar.
- Slå av pastavatten. Blanda ner pastan i såsen. Tillsätt hackad persilja och servera direkt.