Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 137

Kcal / portion: 552

GBR (GI) / port: 17
Recept: 2208 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 4%
Kolhydrater: 19%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Koka pasta enligt anvisning på paketet.
- Skala och hacka lök. Skär kyckling, paprikor och tomater i bitar.
- Bryn kyckling i olja i en stekpanna. Fräs löken i olja i en annan stekpanna. När löken är brynt, lägg i stekpannan med kycklingen. Lägg i paprika ock tomat. Smaksätt med salt och peppar. För en krämigare sås, tillsätt grädde och låt koka in.
- Häll av vattnet från pastan och blanda med paprika- och kycklingsåsen.