Tortiglioni med kyckling och paprika
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

Om rörpasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Tortiglioni med kyckling och paprika

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 137

Kcal / portion: 552

GBR (GI) / port: 17

Recept: 2208 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 4%

Kolhydrater: 19%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 403 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om pasta > %

Om rörpasta > Äts ej

...

Skapat av
Barilla

Tillagning (30 min )

  1.  Koka pasta enligt anvisning på paketet.
  2. Skala och hacka lök. Skär kyckling, paprikor och tomater i bitar.
  3. Bryn kyckling i olja i en stekpanna. Fräs löken i olja i en annan stekpanna. När löken är brynt, lägg i stekpannan med kycklingen. Lägg i paprika ock tomat. Smaksätt med salt och peppar. För en krämigare sås, tillsätt grädde och låt koka in.
  4. Häll av vattnet från pastan och blanda med paprika- och kycklingsåsen.

Kockens kommentar

Tortiglioni är en snedräfflad och rakskuren fyllningspasta mindre än Cannelloni, båda med härkomst från Neapel. Läs mer > Om rörpasta.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem