Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 248

Kcal / portion: 780

GBR (GI) / port: 10
Recept: 3119 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 11%
Kolhydrater: 26%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Koka pasta enligt instruktionerna på paketet.
- Gröp ur salsiccia. Hacka lök. Strimla basilika. Riv ost.
- Hetta upp en panna med olja. Stek korv medan du mosar den med en sked eller gaffel. Låt löken steka med i några minuter på medelhög värme.
- Slå på vin och låt det koka upp. Häll i tomatsås och koka upp. Smaka av med smör, salt och peppar.
- Slå av pastavattnet och blanda ner pastan i såsen. Tillsätt basilika och pecorino och lägg upp.
- Toppa med extra pecorino, nymalen svartpeppar. Servera med en bit bröd.